Kender du Bake My Day?
15782
post-template-default,single,single-post,postid-15782,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kender du Bake My Day?

Kunstnerisk bryllupskage fra Bake My Day!

 

Hvem er Bake My Day?

Bake My Day er et lille kageri liggende på Amager Boulevard i København.

Ynja Mist, ejeren af Bake My Day, samt det meste af personalet, der arbejder hos Bake My Day, identificerer sig som kunstnere; som kagerne bestemt afspejler!
Når Bake My Day teamet bliver spurgt hvad deres største passion indenfor kager er, siger de alle det samme; BRYLLUPSKAGER.
Det lille kageri har et stort udvalg af kager, alt fra kagetapas til fem etagers bryllupskager. Og der er bestemt noget for enhver smag.

En kage i rustik smørcreme design med håndmalede detaljer og friske blomster

 

På menuen kan man finde alt fra en let vaniljekage med mousse til en red velvet kage med flødeostecreme til en fransk chokoladekage med saltet karamel.
Udover de fem standard kagetyper, tilbyder de også massere af veganske muligheder – f.x. en vaniljekage med saltkaramel ganache og valnødder og en citron/hyldeblomstkage med tørrede solbær.
De mest solgte kager til bryllup er den lette vaniljekage med hindbær- og chokolademousse, red velvet med flødeostecreme og citron curd og fransk chokoladekage med saltet karamel og vaniljesmørcreme.

 

Ligesom de mange forskellige kagetyper, som Bake My Day har på deres menu, har de også mange forskellige kagedesign. Bake My Day specialiserer i at lave JERES drømme bryllupskage, men altid med deres eget “Bake My Day touch”.
Deres tanke er at hvert brudepar er forskelligt og har forskellige ønsker og idéer til sin kage; Derfor er der ingen to kager ens!

 

Nedenfor kan du se nogle af de bryllupskager, Bake My Day har lavet:

 

  En kage i glat smørcreme design med spiselige guldflager og friske blomster 

 

En kage i fondant design med håndlavede orkidéer lavet af fondant

 

En kage i simpelt stribet smørcreme design  

 

En kage i smørcreme design med håndmalede med friske olivengrene blomster lavet af smørcreme

 

 


Leder du efter noget portionsanrettet og mere utraditionelt, er det altid sjovt med kagetapas.
Kagetapas består af mange forskellige mini-kager som macarons, mini-cupcakes og brownie-bites og kan bestilles i dit eget farvetema, så det passer til festen. 

 


Kagetapas i rustikke jordfarver

 

Du kan se de forskellige kagetyper og designs, som Bake My Day har at tilbyde på deres hjemmeside, her: www.bakemydaydk.com/

No Comments

Post A Comment